AGGERHOLM

DANMARKS NYE STORE GALLERI

Værker

 
Gitte Winther • Født i 1964 • Billedkunstner og keramiker
 
Gitte Winther arbejder med variationer over naturens væsen, der viser sig som fortolkninger af fiktive landskaber. Malerierne består af lag af billeder, som spejler det erindrede. Det er vigtigt for kunstneren, at beskueren får en fornemmelse af, at billedet ikke stopper ved rammens kant, men fortsætter sin udvikling i bevidstheden.

Uddannelse:
1990 - 1991, Acadèmiie Niclas Pussin, Paris; 1991 - 1993, Ècole Supèrieure des Beaux-Arts. Paris; 1992 - 1993 Parsons School and Design. Medlem af Kunstersamfundet og Billedkunstner Forbundet.

Udstilllinger:
Udstillingen "Wonderwheel" i perioden 18. september - 15 oktober 2009, er Gitte Winthers første udstilling på Galleri Aggerholm. Til udstillingen er der lavet et 36 siders katalog, som kan bestilles ved henvendelse til galleriet.

Gitte Winther har udstillet på over 50 gallerier og museer i Danmark, Færøerne, Kina, Paris og London. Hun har bl.a. udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling; Sofienholm; Art Copenhagen; Carlsberg Museet; Salon Grand et Jeunes Aujourd`hui; Paris; Galleri Collyer-Bristow, London; Den Danske Ambassade, London; Det Færøske Kunstmuseum  og Guan ShanYue Art Museum i Shenzhen i Kina i 2007.